Comunicat de presă

Locuri de muncă sezonieră īn agricultură - Spania - Campania 2019

 

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, prin intermediul Serviciului EURES din cadrul A.J.O.F.M. Brăila, promovează oferta unui angajator din Spania de 800 locuri de muncă (dintre care 400 locuri pentru femei şi 400 de locuri pentru cupluri), pentru muncă sezonieră īn agricultură pentru recoltarea căpşunilor, campania 2019 (nu se solicită experiență).

Durata contractului de muncă este de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare fiind 15 februarie 2019.

Timpul de lucru este de 6,5 ore efectiv lucrate/zi, 40 de ore şi 15 min/săptămānă īmpărţite īn 6 zile, ziua de odihnă nu este neapărat duminica.

Salariul oferit este de 40,43 euro brut/zi, plătibil la două săptămāni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt: IRPF(impozit) = 2%, asigurare medicală = 113 euro/lună.

Perioada de probă este de 15 zile.

Cazarea este oferită de către angajator contra unei sume de 1,6 euro/zi (plata utilităților).

Angajatorul plăteşte transportul către Spania, contravaloarea acestuia urmānd a fi recuperată din salariile pe care le va primi angajatul. Īntoarcerea īn Romānia (la terminarea contractului) este suportată de angajator, transportul dus-īntors fiind organizat de angajator printr-o firmă de transport.

Selecţia va fi organizată īn regiunile Romāniei: Sud şi Sud-Vest.

Termen limită pentru aplicare: 15.12.2018.

Data și locația bursei vor fi comunicate ulterior.

Persoanele cu domiciliul īn județul Brăila, care doresc să aplice pentru aceste locuri de muncă, se vor adresa consilierului EURES din cadrul A.J.O.F.M. Brăila, cu sediul īn municipiul Brăila, b-dul Dorobanților, nr. 603-605, tel. 0239/611386, int.114.

 

Compartiment Comunicare și Secretariat Consiliu Consultativ