COMUNICAT DE PRESA

PRELUNGIREA PERIOADEI DE SELECTIE PENTRU STUDENTII

CARE DORESC SA OCUPE UN LOC DE MUNCA IN GERMANIA,

 PE PERIOADA VACANTEI DE VARA IN ANUL 2011

 

 

 

 

 

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila aduce la cunostinta studentilor care doresc sa desfasoare activitate lucrativa pe teritoriul Germaniei pe perioada vacantei de vara faptul ca, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca a obtinut, datorita discutiilor purtate in vederea flexibilizarii conditiilor de participare si ocuparii a cat mai multor posturi, prelungirea perioadei de depunere a dosarelor. Astfel, depunerea dosarelor si sustinerea testului de limba germana va avea loc in zilele lucratoare din perioada 07.02.2011 - 25.02.2011, intre orele 900 - 1500, la sediul Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca din str. Avalansei, nr. 20 - 24, parter, Sector 4, Bucuresti, in cadrul Directiei Relatii Internationale EURES si Mediere.

            La selectie vor putea participa:

            - studentii si masteranzii care urmeaza cursuri de zi, la orice facultate acreditata conform legii, inclusiv cei din ultimul an de studii;

            - au varsta cuprinsa  intre 18 35 ani;

            - au cunostinte bune si foarte bune de limba germana.

 

Alte detalii se pot obtine la numerele de telefon: 021 311.07.73 sau puteti accesa site-ul: http://www.muncainstrainatate.anofm.ro/anunt-important.