Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila a semnat acorduri de parteneriat in cadrul proiectelor finantate

din FSE POS DRU 2007-2013, cu urmatoarele entitati:

Nr.

crt.

Denumire partener

Titlul proiectului

Obiectivul general al proiectului

1. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Braila “Program integrat pentru someri” Intensificarea masurilor active de ocupare, prin sprijinirea formarii profesionale in meserii cautate pe piata muncii si obtinerea de certificate recunoscute la nivel national, care sa creasca mobilitatea si sansele de angajare ale somerilor.
2. S.C.Vispo S.R.L Braila “Un viitor pentru fiecare“ Asigurarea includerii pe piata muncii a solicitantilor de loc de munca prin masuri active si preventive de ocupare a fortei de munca, respectiv de calificare în ocupatia de agent de paza si ordine, precum si angajarea acestora.
3. Fundatia Dezvoltare in Europa bucuresti “Sansa pentru competenta orientata spre rezultat SCOR” Cresterea competitivitatii fortei de munca în domenii de interes pe piata fortei de munca din Regiunea Sud Est.
4. A.J.O.F.M. Tulcea "Parteneriat public – privat pentru ocuparea fortei de munca" Imbunatatirea si diversificarea tipurilor de servicii furnizate clientilor SPO prin crearea unei retele de parteneri specializati in oferirea de servicii pe piata muncii, din sectorul public si privat.
5. A.J.O.F.M. Botosani "Calitate, eficienta, dinamism, oportunitate in Sistemul Public de Ocupare CEDO – SPO" Creşterea calităţii, eficienţei şi transparenţei serviciilor de ocupare furnizate de Serviciul Public de Ocupare.